vineri, 16 martie 2012

Un nou inceput, O noua viata, O noua EU!

Deseori ne trezim cu ginduri pesimiste, ba chiar am facut-o si eu astazi. Suntem distrugatorii vietii noastre. Suntem influentati de parerea cuiva, de ginduri.  DA...gindurile noastre ne complica viata. Mereu exista un "DACA". Ce ar fi fost daca?...lasati trecutul, chiar daca e dureros, a fost o experienta, ceea ce te va determina sa faci altfel in viitor, caci si in cadere e un rost. Deseori zicem ca viata e grea, doar ca ne-am deceptionat in ceva, sau ca dragoste nu exista, cauza fiind o singura persoana.Viata e grea, fiindca o facem noi asa. Avem libertate, slava Domnului, avem limba, pe care o folosim deseori acolo unde nu trebuie si zicem cuvinte urite. De ce sa nu facem ceea ce ne aduce placere? atit noua cit si celor din jur. Doar te simti mai implinit atunci cind tu esti motivul zimbetului celui apropiat. Nu exista bariere care nu pot fi trecute. Daca iti place sa cinti, fa-o, chiar daca esti in max taxi! ....iti aduce placere, e constata si medicinal....(o,sarmanii mei vecini, in cazul lor, chiar e chin sa ma auzi de dimineata pina in noapte cintind))), iti place sa dansezi....danseaza in mujlocul drumului, iti place sa maninci bomboane....nu te mai gindi ca  au calorii, ca in publicitate..NU FRINA,IA UN SNIKERS)). Nu conteaza ce zice lumea,esti tu,esti personalilate si daca te deosebesti prin ceva, nu e o greseala a naturii, e doar modul tau de viata,modul tau unic de a  fi. Uimitor, cite lucruri frumoase sunt si nu le vedem. Mereu cautam ceva ma mult,cind ce e mai bun sta la noi sub nas. M-a fascinat astazi cum o babuta i-a permis unui copil sa intre la medic inaintea ei (cu totii stim,cum sunt babutele la medic), m-au fascinat 2baieti in jur de 16-17 ani care s-au ridicat de pe scaun si au oferit locul unor fete, m-a fascinat o fetita care isi hranea tata ca pe un copil, sora mea, care, de fiecare data ce imi deschide usa imi sare in brate si ma saruta, cine poate dovedi mai frumos dragostea daca nu copii,ei te iubesc pentru ca te iubesc, nu pentru ceva aume (eiii si cind le mai cumperi bomboane). Iubiti fara motiv, daruiti neconditionat. Multumit-o pe mama pentru ca iti face micul dejun, imbratisati-l pe tata, numai pentru ca iti este alaturi cind ai nevoie. Trezeste-o pe prietena ta cu o floare, merita. Saruta-l pe prietenul tau si mai spune-i odata cit de mult conteaza pentru tine. Viata e atit de scurta, incit mi se pare ca nu voi avea suficient timp sa traiesc, si sa reusesc totul. Lucrurile frumoase sunt mereu linga noi, doar trebuie sa scoatem ochelarii de pe ochi sa le observam. Scrie cartea vietii tale, astfel incit sa o citeasca si stranepotii tai, fa lucruri care iti aduc fericire si liniste, eii, doar ca nu uita, scopul nu scuza mijloacele (asta e opinia mea). Cred ca  despre ce am   scris acum ar trebui sa tin cont si eu, caci nu o fac nici eu mereu. Atunci cum pot sa sfatuiesc pe cineva, cind nu ma conduc nici eu dupa cele scrise??
Astazi mi-am pus in plan ca aceasta primavara sa fie una deosebita, sa incep a scrie o fila noua in cartea vietii mele, si s-o scriu asa cum pot face eu mai bine. Un nou inceput, O noua viata, O noua EU!
Sa aveti o zi cit mai reusita!

9 comentarii:

  1. frumos,imi place cum gindesti.BRAVO !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. De fiecare data citesc cu o mare placere ce scrii si de fiecare data invat ceva nou de la tine! :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. ms mult viorica si ma bukuc mult ca sunt de folos:*

    RăspundețiȘtergere
  4. hei cred ca tia inspirat statutul meu de la odn))) glumesk pur si simplu este si ceva ce eu miam pus in plan din ceea ce ai scris tu anterior:D:D succes:*

    RăspundețiȘtergere
  5. am citit. penibil :) la fel k mine!
    dar sa inspiri pe altele! bafta:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. daca e penibil,ce te-a determinat citesti?)) ,mai mult de atit inca sa si comentezi

      Ștergere