joi, 8 martie 2012

Pentru ca....E 8MARTIE!

Iata ca a venit si ziua multasteptata, 8 MARTIE! Da, e ziua in care primim cele mai multe complimente, urari, flori, cadouri. Este ziua mamei, bunicutei,surorei, mai pe scurt a femeilor, si nu trebuie, dragi barbati, sa gasiti motive ca sa scapati de a ne felicita.
 *Pentru ca suntem grijulii, iubitoare,
*pentru ca va asteptam acasa cu piine calda,
*pentru ca ne facem frumoase, dragii nostri ,(nu negati fetelor,ca doar pentru barbatii vostri iubiti mergeti la salonul de frumusete,cumparati haine atragatoare)
*pentru ca suntem dulci si va alinam supararile,
*pentru ca va crestem copii,si chiar uneori pe voi,
*pentru ca in toata dimineata va petrecem cu privirea la serviciu,
*pentru ca suntem si mame, si invatatoare, si bucatarese, 
*pentru ca orisice lucru inceput,e dus la capat cu bine,
*pentru ca avem rabdare ,multa rabdare,  *pentru ca va iubim indiferent de circumstante si consecinte,
*pentru ca suntem FEMEI si meritam dragoste, caldura, grija, nu doar de 8 martie, ci in fiecare zi. 
Ei, aceasta sarbaoare este doar un prilej sa ne reamintiti cit de mult tineti la noi si ne iubiti. Dragi barbati, nu ezitati sa aratati cit de mult iubiti o femeie, pregatitii ceva frumos, o surpriza, o cina romantica, mai stiu eu...ceva deosebit, ca sa nu uitam cit de mult contam pentru voi. Da ,sunt de acord, nu se masoara dragostea in  surprise si cadouri, dar, totusi, este atit de placut... Si cit de mult nu ii vei da ceva unei femei, ea iti va oferi mai mult. Dragi mamicute, bunicute, surori, va felicit cu aceasta sarbatoare,  a noastra sarbatoare, si va doresc sa aveti parte de multa sanatate, caci asta e principal, multa dragoste, sprijin, bucurii, rabdare si curaj. Nu va descurajati, mergeti inainte si treceti cu capul sus obstacolele vietii. Un 8martie cit maifericit!!!

3 comentarii: