sâmbătă, 8 martie 2014

De ziua ta Femeie!

Pentru că suntem gingașe, frumoase, dulci, grijulii, răbdătoare, alintate, citeodată greu de înțeles și supărăcioase. Pentru că dăm viață pe Pămînt, iubim, suferim,
stimăm, ajutăm. Pentru că suntem puternice, care mai rapide, care mai lente, suntem explozive, atente, visătoare. Pentru că suntem femei și merităm să fim fericite. Mamicuțe și bunicuțe, scumpele mele prietene, verișoare, colege, dușmani și toată partea feminina, vă doresc să fiți mereu iubite, stimate, dorite și apreciate. Nu doar în zilele cînd munciți ca albinuțele, sau cînd așteptați cu masa plină de bucate, ci în fiecare zi, pentru simplul fapt că existați și faceți viața mai frumoasă. Să aveți un interior la fel de frumos ca exteriorul. Să aveți alături o persoană cu care veți trăi nu doar clipele frumoase, ci și zilele furtunoase. Să rămîneți mereu dulci și înțelegătoare, așa cum suntem noi femeile. Vă doresc tot binele din lume, nu doar azi, ci în fiecare zi. Cu ziua ta FEMEIE, cu 8 MARTIE!!!
P.S( Cît despre ținută, am optat pentru un sacou și o pereche de leggings. O ținută total black, cu accent pe machiaj. Sacoul mi se pare destul de femenin, deși, ținuta pare a fi un pic masculină. Ador genul acesta de sacouri care îmbină  brutalitatea masculină, dar în același timp și sexualitate. Mulțumesc frumos Tatianei Manoil pentru machiaj și poze. Pentru a vedea lucrările ei, intrați pe pagina  de facebook personală  ( https://www.facebook.com/manoil.tatiana?fref=ts ). Vă doresc o sărbătoare cît mai frumoasă)


Sacou ( second hand)
Leggings ( second hand)
Pantofi ( H&M)

8 comentarii:

 1. Frumoasa, felicitari cu sarbatoarea!

  RăspundețiȘtergere
 2. ..pe drumuri ciudate
  de oameni, uitate
  se primbla doru
  cu fericire...
  cu mici pasi, s-au oprit
  linga pragul tau
  te vad, admir
  di rasputeri de timp
  esti uimitor
  cu zimbet si calda privire
  sopate...melancolic suna
  esti atit de frumoasa
  urari de bine cu 8 marit

  RăspundețiȘtergere
 3. Great post!

  http://closertotheedgeblog.blogspot.com/
  http://shinestarminex.tumblr.com/

  RăspundețiȘtergere
 4. thank you all:**
  olgutza mersi frumos:*

  RăspundețiȘtergere
 5. cute and elegant
  xo

  http://devsnochaos.blogspot.fr/

  RăspundețiȘtergere