vineri, 31 august 2012

Delicious

De cînd eram mica, si pînă acum iubesc mîncarea preparată de bunicuţa mea. Ea poate face mîncărică din "nimic". Găseşte ceva prin frigider, depune dragoste, puţină  fantezie, si gustarea e gata. Un fel de dulciuri, pe care le ador, sînt napolitane cu fel de fel de umplutură. Le face cam rar, de Blajini, însă le mănînc cu mare pofta. Dea semeni, astfel de napolitane, găseşti în reţeaua de cafenele Ciao Cacao, sau Andy's Pizza, unde merg cu plăcere sa mănînc îngheţată în aceste napolitane, care cranteiesc în gura. Mmmmm....sunt atît de delicioase, si apropo, dacă dispuneţi de un aparat special, le puteţi uşor prepara acasă. Si fiind ultima zi de vară, împreuna cu prietena mea, am hotărît sa preparam si noi ceva bunisor, si sa nu ne gîndim la caloriile pe care le vom adauga. Am sa postez nişte imagini,cu aceste dulciuri minunate, din păcate nu voi pune imagini cu aparatul în care le-am preparat, fiindcă este foarte vechi. Sper sa va placă si sa încercaţi si voi!

sâmbătă, 11 august 2012

Mix de culori

Încă o zi petrecută cu sens, plină de amintiri, zîmbete, si voie buna. Astăzi am ales o ţinută super colorată, si super comodă. Mă repet , însă cel mai important lucru, este sa te simţi comod în pielea ta si în hainele care le porţi.
Si fiindcă e sîmbăta, va doresc o seara  super distractivă !

vineri, 10 august 2012

Animal Print

În sfîrşit m-a vizitat colega mea, astfel am mers cu ea sa ne plimbam, sa mai vorbim, si sa petrecem bine seara împreuna. Ţinuta mea am interpretat-o în 2 moduri, una cu tocuri,  si una fără, fiindcă am mereu cu mine o pereche de incaltaminte în plus,dacă mă dor picioarele, de asta si ador genţile mari.